Evens logo

"Iedereen heeft nood aan een stukje groen in zijn leven. En in principe zit in iedereen wel een creatieveling die zelf een tuin kan ontwerpen. Waarom dan een tuinarchitect aannemen?"

Voor iedereen is de ideale tuin anders. De een wilt een plek waar de kinderen in kunnen spelen, de ander wilt volledig tot zen komen in zijn en weer andere mensen willen gewoonweg kunnen genieten van de prachtige seizoenswisselingen van de natuur. Wat uw wensen ook zijn, bij Tuinaanleg Wout Evens bent u aan het juiste adres. 

Wij zorgen er voor dat uw tuin een verlengde wordt van uw huis. Zelf heeft u geen enkele zorg, wij nemen alles voor rekening: van het ontwerp, tot het opmeten, de grove aanleg, maar ook de details. Bovendien stopt Tuinaanleg Wout Evens niet na de aanleg. Graag zorgen wij er ook voor dat u de rest van uw leven kunt genieten van uw tuin. Doet u daarom beroep op onze dienst naverzorging: tuinonderhoud en laat uw tuin steeds tot zijn volste bestaansrecht komen.

Met meer als 10 jaar ervaring mag u bij Tuinaanleg Wout Evens rekenen op een vakkundig team met talent en een uiterst modern machinepark.

"Zéér tevreden van mijn tuin!"

Thomas Houben