Uw tuin is onze passie

De ideale tuin is voor iedereen anders. Aan ons de taak om te zorgen dat ze voldoet aan al uw wensen en een verlengstuk van uw leefomgeving wordt. Een tuin is in de eerste plaats om te ontspannen, te genieten en te leven. 

contacteer ons!

Bekijk wat Tuinaanleg Wout Evens voor uw tuin kan betekenen.

ontwerp

De ideale tuin is voor iedereen anders. Aan ons de taak om te zorgen dat ze voldoet aan al uw wensen en een verlengstuk van uw leefomgeving wordt. Een tuin moet uitnodigen om ook buiten te leven. Een plek waar u zich prettig voelt en even helemaal tot rust kunt komen. Wij stemmen het ontwerp geheel af op uw wensen.

meer over tuinontwerp

aanleg

Wout Evens tuinen werkt uitsluitend met vakbekwaam personeel en geselecteerde toeleveranciers. De hoogwaardige duurzame materialen die we gebruiken zijn afkomstig van bedrijven waarmee we al vele jaren samenwerken. Ook de bomen en planten die we aanbrengen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig van internationale groothandels.

meer over tuinaanleg

onderhoud

Voor een optimale conditie is onderhoud van de tuin van groot belang. Voor sommigen is snoeien en wieden geen bezwaar. Laat u dit liever aan de vakman over? Dan zijn wij u graag van dienst.

meer over onderhoud

Wat vertellen onze klanten...

Zeer tevreden van mijn tuin.

Thomas Houben